Kathmandu-Bhulbhule-Ngadi

Geplaatst op

Zaterdag 9 april
Vanmorgen gaat om 5:20 de wekker. Want om 6:35 moeten we de bus richting Annapurna hebben. We krijgen eerst een heerlijk ontbijt. Een omelet, fruit en thee. Onze gids Ram is er inmiddels ook. We zeggen de familie gedag. Narendra loopt met ons mee naar de bus. En onderweg sluit onze porter ook aan. Eenmaal bij de grote weg zijn wij er ruim op tijd. De bus laat nog een half uur op zich wachten. De bus zit nu al aardig vol. In het gangpad staan 2 enorm grote zakken, dus het is al klimmen om naar je zitplek te gaan.

Een stuk verderop staat een familie, die zo te zien gaat verhuizen. Ze hebben een enorme verzameling dozen en tassen bij zich. Het duurt dus even voordat de familie en al hun spullen in de bus zitten.

Het is al met al een aardige rit. Onderweg hebben we wel wat pauzes, waar je even naar het toilet kan of wat kan eten. Het eerste deel van de rit is voornamelijk asfalt. Pas het laatste stuk is het een zandweg met veel hobbels en gaten. Goed dus dat we niet helemaal achterin zitten.